به گزارش قدس آنلاین به نقل از واحد خبر بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، حجتالاسلام عبدالرزاق نژاد افزود: آشنایی نسل جدید با رفتار، منش و زندگی حضرت رضا(ع) باعث خواهد شد تا آنها آینده خود را بر اساس سیره رضوی ترسیم کنند.
وی بابیان اینکه از طریق زبانها و ابزارهای مختلف بهویژه فضای مجازی میتوان این فرهنگ را بین نسل جوان ترویج کرد، ادامه داد: اگر این شناخت درست و واقعی از دوران کودکی تبیین شود، ماندگاری و اثرگذاری بیشتری در ذهن و روح آنها خواهد داشت.
وی افزود: اقداماتی که درزمینهٔ ترویج فرهنگ رضوی اعم از نشر، تولید محصول، آموزش و پژوهش، شعر و ... انجام میشود، کار ارزشمندی است چراکه علایق نسلها و هجمههای دشمنان در حال تغییر است، بنابراین نیازمند تولید آثار بهروزتر و بیشتری هستیم تا مردم بهراحتی به این منابع دسترسی داشته باشند و از آن استفاده کنند.
وی اظهار کرد: باید بابیان سیره علمی و اخلاقی ائمه معصوم(ع) تحولات بزرگی در جامعه به وجود آورده و بسیاری از آسیبهای اجتماعی و تهاجم فرهنگی دشمنان را خنثی کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بیرجند ادامه داد: در ترویج فرهنگ رضوی مهم است که مردم را به اخلاق و رفتار رضوی دعوت کنیم که امام رضا(ع) چگونه عمل میکردند و اگر بتوانیم این اعمال را در جامعه بهصورت فرهنگ ترویج دهیم؛ در واقع به وظیفه خود عمل کرده ایم.
عبدالرزاق نژاد با تأکید بر اینکه باید رفتار، کردار، گفتار و وعدههایمان رضوی باشد، بیان کرد: امام هشتم (ع) با قرآن مأنوس بودند، این در حالی است که ما از قرآن فاصلهداریم.
وی تأکید کرد: کاری که امام هشتم انجام میدادند این بود که باوجود همه مشغلههایشان در سه روز یک ختم قرآن داشتند که این در جامعه دیده نمیشود و یا کمرنگ است؛ بنابراین باید این فرهنگ را ترویج دهیم که مردم قرآن بخوانند و بدان عمل کنند.
وی افزود: امام رضا (ع) به نماز اول وقت بسیار مقید بودند و خواندن نماز در اول وقت کار حضرت رضا(ع) و سایر ائمه اطهار (ع) بوده است و در این خصوص میرزاعلی آقا قاضی فرمودند، نماز اول وقت بخوانید؛ اگر بهجایی نرسیدید، مرا لعنت کنید.
وی گفت: امام هشتم ما شیعیان، دادرس و فریادرس مردم بودند و به درد مردم رسیدگی میکردند.
وی بابیان اینکه فرهنگ رضوی، دادرسی است، افزود: مردم واقعاً گرفتار هستند؛ بنابراین اخلاق رضوی که دادرسی و فریادرسی، تواضع و فروتنی است باید در جامعه ترویج و گسترش یابد.
وی همچنین به روایتی از امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: ایشان فرموداند «هر کس یک دوست و یک دشمن بیشتر ندارد، دوست هر انسانی عقل و فهم اوست و دشمنش جهل و نادانی است»؛ بنابراین باید جهل را تبدیل به فهم کنیم.
نظر شما